PanLex

Boso Kalongan Krama Madya Vocabulary

77 entries from 1 sources
1 additional source obtained by PanLex and waiting to be analyzed
abrit
ageng
ajrih
alit
andhap
andhapan
awan
awon
balung
bapak
benang
bocah
cangkem
cemeng
crios
enggal
estri
gesang
griya
gulu
idu
ijem
ilat
irung
jaler
jawah
kuping
latu
lawas
lenggah
leres
manah
mbikak
mejahi
mirengake
mlampah
motong
mripat
mular
naleni
nanem
nangis
ngadeg
nginum
ningali
panjang
pejah
peksi
pethak
pundhak
Boso Kalongan Krama Madya