PanLex

Boso Kalongan Krama Inggil Vocabulary

94 entries from 2 sources
1 additional source obtained by PanLex and waiting to be analyzed
abrit
ageng
ajrih
alit
ampean
andhap
andhapan
asma
asta
asto
awon
bagaswara
benang
Boso Kalongan Krama Inggil
cemeng
dalem
dalu
dhahar
enggal
estri
garwa
gerah
grana
gujeng
ijem
jangga
jawah
jumeneng
kakung
kasinggihan
kecoh
kendhang
lami
lare
latu
lidhah
makarya
margi
mbikak
midangetake
mirsani
motong
mustaka
muwun
nanem
nangsuli
nendra
ngendika
nggalih
ngunjuk
Boso Kalongan Krama Inggil